Fullt Upp Hela Veckan

Denna vecka har verkligen varit fullt upp hela dagarna!
I Måndags hade vi keramik hela dagen för att hinna bli klara med våra armaturer. Vilket var välbehövligt
På Tisdagen kom det en tjej som jobbar som inredare i Sthlm. Vi har haft henne resten av veckan. Det har verkligen varit super roligt och väldigt lärorikt! 
Vi fick som uppgift att göra om en klasskompis rum/lägenhet precis på samma sätt som hon gör med sina kunder bara det att vi bara hade en vecka på oss. Vi gick från att lära oss att göra skalenliga planritningar till att verkligen sätta in möbler och hitta passande möbler som går att köpa. Vi gjorde även fyra olika "boards". Lifestyle Board där personens intressen skulle framkomma. I mood boarden skulle känslan som personen ville ha i rummet visas, vilket var det svåraste! Sedan gjorde vi en Inspiration board och där skulle vi ta in saker som vi inspireras ifrån visas, som typ ett mönster på en klänning som jag sedan väljer att göra om till ett sängöverkast osv. Den sista var Style board och där skulle inredningen framkomma, detajer, möbler, textilier & kulörer. Det var den roligaste att göra! Jag tror ärligt att jag fick den svåraste personen hahah. Hon har helt den motsatta stilen än vad jag har, så det var verkligen en utmaning att hitta sakerna som jag inte alls själv hade valt. Men det var också en superbra övning eftesom när man sedan jobbar med kunder på riktigt så kommer man ju garanterat träffa personer med andra stilar, och då måste man anpassa sig efter deras stil. Så det var bra att redan nu få känna på det! :)
 
Här nedan är den Style Board till Moa som jag hade som "kund".
 
Här är den Style Boarden som blev gjord till mig av Sanna. Ja ni ser ju skillanden på min stil och Moas stil så jag tror ni förstår hur svårt jag hade det vissa gånger hahah :p