Fy fan !

Kort dag idag, hur jäkla skönt som helst, är så otroligt less på skolan just nu, har typ 100000 saker att göra innan lovet och saker som ska in veckan efter lovet, förstår inte varför dom alltid gör så att man har mest att göra precis innat ett lov när man är som tröttast.. -.-' Hade marathonredovisningar igår(onsdag) och då menar jag verklgen marathon.. det va nästan tur att vi inte va alla i klassen den dagen för då hade jag avlidit, vi hade två olika afficher som vi skulle redovisa, sen så skulle vi både ge och få feedback på dem, jag va verkligen hjärndöd på slutet, hade inte klarat en enda till.
Men känner mig nöjd ändå för jag höll deadlinen även fast det blev väldigt stressigt på slutet när jag kom på att man skulle skriva rapporter till båda två ocskå, men jag lyckades ! och de är väldigt skönt, deadline är nämligen ett av betygskriterierna i medieproduktion, så om man inte lämnar in i tid så blir man underkänd i det ämnet. Säger bara stackars dom som inte va där och gjorde det. Imorrn är det fredag och det innebär att det är sista dagen innan LOV !! :D awesome !
 
Ikväll så har jag kört två träningsprogram, känner att jag kommer ha träningsvärk imorrn.. :) men det är bra då vet man att man har gjort nått ;)
Sen tog jag en lång och efterlängtad dusch, att det kan vara så skönt att duscha xD hahah. Sen tog jag och fixade lite jordgubbar och blåbär och tänkte att jag skulle se på Sofias änglar, har aldrig sett det förut så tänkte att jag skulle kolla va det va, och jag ångrar att jag ens började kolla på det.. så jävla hemskt, usch först så fick dottern cancer och fick flera behandlingar, men tillslut så blev hon tvungen att ta bort ett ben för att överleva, och när hon började bli bättre och bättre så fick pappan i familjen cancer.. så då vände allt igen och blev sämre.
 
 
Säger bara JÄVLA CANCER FÖRSVINN.. om du inte hade funnits så hade jag haft min farmor och mormor kvar ! Jag saknar dom så enormt mycket och det gjorde ju inte det bättre att jag kollade på Sofias änglar..
Det går verkligen inte att beskriva hur mycket jag saknar dom ! usch å fy å blä.
Men tyvärr så finns det inte så mycket att göra nått åt. Så nu ska jag gå upp och göra lite kvällsfika och sedan ringa min efterlängtade pojke. Jag saknar dig ! <3